Dijous: d'excursió i d'aventura!

Els Matxembrats se’n van anar dijous de ruta molt llarga i van sortir molt d’hora al matí. La ruta els va anar molt bé: vam passar pel Coll de la Portella, que era molt maco; llavors, de baixada cap al Molí del Salt vam trobar moltes vaques i vam fer com de “pastors”. Hi havia una vaca que gairebé ens l’emportàvem per carregar motxilles! Fins al Molí vam anar molt bé, excepte els 3 últims quilòmetres, que van ser molt durs. El lloc on vam dormir era molt maco i vam aprendre a conviure tota una nit sencera envoltats de vaques i amb pluja, força pluja. Però estàvem molt bé, i ahir vam provar de pujar el Puigsacalm.

Els Xinxetes vam anar fins a una església petita (Sant Roc); vam pujar una muntanya llarga i vam trobar l’ingredient per la poció: ulls de balena. L’Excursionista ens hi va ajudar. Vam buscar dues bosses d’ulls de balena per la poció. L’excursió ens va agradar; el dinar estava molt bo: vam menjar un entrepà de pernil dolç, un altre de truita, patates i poma. Quan vam arribar a la casa vam jugar una estona i després vam anar a dutxar-nos. Després vam anar a l’habitació, ens vam canviar de roba; després vam tornar a jugar i alguns ens vam pintar les ungles de color vermell i rosa!

Els Quatre Bombes (Quatre Grapes i Bombetes) vam fer una excursió a una ermita de dalt d’una muntanya (Santuari de Bellmunt) i vam trobar la font d’aigua curativa per desinfectar-nos. L’excursió va estar molt bé, vam menjar el mateix que els Xinxetes. Quan vam arribar a dalt, teníem tanta gana que ens ho vam menjar quasi tot. Vam trobar un supervivent de la 3a Guerra Mundial que ens va ajudar a pujar: l’Espan Er. Després, a la casa, vam arribar i ens vam dutxar. Baixant, vam recollir un noi que tenia amnèsia: el Dídac i l’Alba el van deixar entrar al búnquer per descansar.

A la nit vam buscar pistes pels Quatre Bombes i els Xinxetes vam trobar els altres ulls de balena per la poció. Aquesta nit hem fet bivac al camp de bàsquet; alguns ens vam anar despertant de fred, però no en vam passar gaire més un cop va sortir el sol. Es veien molt bé les estrelles, i vam veure una estrella fugaç enorme! La veritat és que ens va costar una mica llevar-nos ahir al matí...

Comentaris