Divendres... la recta final

Bon dia famílies!

Quan els Xinxetes ens vam despertar ahir, ens vam trobar una carta a la bústia de la Pim i la Pam (dues “guiris” que parlaven molt estrany!). Vam fer tot un seguit de jocs, balls i proves i un taller de clauers. En el seu país, Kalifrajo, parlen anglès, català, castellà, italià, alemany... Avui els Xinxetes hem de fer una poció perquè les plantes i els animals creixin i no es morin. Ja només ens falta un ingredient i trobar el dolent!

Els Quatre Bombes (Bombetes i 4 Grapes) ahir també ens ho vam passar molt bé! Van aparèixer novament en Dídac i l’Alba i vam estar pintant i tenyint samarretes perquè eren una capa de protecció contra la radiació nuclear.

Els Matxembrats vam baixar de l’acampada un dia abans perquè plovia.

A la tarda, vam anar a la piscina fins a l’hora de berenar. Després, es va posar a ploure i vam jugar tots junts al joc de l’assassí, vam fer dibuixos i avions de paper. Ens vam dutxar, vam anar a sopar i... tatxan! Ens pensàvem que jugaríem al joc del “macarró”, però sorpresa! Va resultar ser la nit de por! Va aparèixer el supervivent i no recordava res. Es va posar una samarreta i es va desmaiar, va embogir i va marxar corrents. En Dídac i l’Alba el van anar a buscar i ja no van tornar. Era la nostra missió anar a buscar una palanca per desconnectar la central nuclear.


Ens ho vam passar molt bé, tot i que alguns es van espantar força!

Sóc en Quim i… voleu saber una altra notícia?! Avui esmorzant se m’ha caigut una altra DENT!!! Avui a la nit la posaré sota el coixí!

Ahir la Nora va marxar cap a casa. Es va fer una fissura al braç esquerre i la seva mare i el seu pare la van venir a buscar. Ella està bé i quan ens vam acomiadar, ens va dir que s’ho havia passat “super-requetebé”!

Hem anat llegint els vostres comentaris i ens han fet molta il·lusió! Nosaltres també us enviem molts petons i records i... ens veiem en menys de 24 hores!

Comentaris