Comencem el curs amb força i il·lusió!


Ja fa unes setmanes que hem començat el curs a l'Esplai Grifoll!


El primer dia del curs van venir amb nosaltres nous infants i adolescents, i vam retrobar-nos amb els infants i joves que veniu normalment a l'esplai. Vam estar jugant tots junts, petits i grans, al Parc de l'Estació i, després de fer grups de curs ficticis, vam descobrir quins companys i quins monitors tindríem durant el curs! Tot i la pluja, ens ho vam passar molt bé.




El dia 6 de novembre va ser el primer dia que fèiem esplai cada grup per separat i vam conèixer els centres d'interès de cadascun dels grups. El grup de Xinxetes (P4 - 1r) van començar a viure el món dels contes, mentre que els Bombetes (2n - 4t) van descobrir que aquest any ajudarien els Barrufets.




El grup de 4 Grapes (5è-6è) van ajudar el Mr. X, un detectiu, a investigar un robatori d'una joia històrica al Museu Thermàlia, mentre que els grans, el grup de Matxembrats (ESO), van prendre el primer contacte amb el món dels hòbbits.




El passat diumenge 20 de novembre va estar ple de sorpreses... El grup de Xinxetes i Bombetes van anar junts i van fer un taller de boles de neu nadalenques per poder vendre a la Fira de Nadal; també van fer guardioles amb mitjons que van quedar molt i molt bé!





El grup de 4 Grapes també va fer un taller per vendre: un centre de taula de Nadal, amb una espelma decorada pels infants del grup. Després va aparèixer el Mr. X, demanant-los ajuda per descobrir les pistes d'un... assassinat!! Així que van disposar-se a investigar-lo, estudiant les pistes del lloc del crim!




El grup de Matxembrats van tenir un sopar molt especial, acompanyats del mag Gandalf, el hobbit Bilbo i el nan Gloin. Ara sí que, de ple, estan immersos en la història de l'Anell i del tresor del Drag Smaug!

Comentaris