Properes activitats


Aquest cap de setmana (4 de desembre) l'Esplai Grifoll participa a la Fira de Nadal de Caldes de Montbui. Muntarem una paradeta a la plaça de la Font del Lleó, on vendrem casetes per pessebres, pastissos, tallers nadalencs fets pels infants de l'esplai i números pel sorteig d'una panera, a 1€ cada número. Els diners que guanyem es destinaran a becar infants per a colònies d'estiu!

A més, a les 10h del matí farem un taller nadalenc gratuït per a tots i totes, esperem que vingueu a fer-lo amb nosaltres! I després, a les 12h, cagarem el Tió... No t'ho pots perdre!

Acabarem el trimestre el diumenge 18 de desembre, anant d'excursió al Cosmocaixa de Barcelona. I el dia 26 de desembre no oblideu que hi ha el Pessebre Vivent que organitza la Parròquia de Santa Maria, on hi participen infants de la parròquia i de l'esplai!

Per cert, encara no t'has inscrit a l'Esplai Grifoll? Tens ganes de passar-ho bé els diumenges a la tarda, fer nous amics i descobrir el temps lliure amb sentit? Doncs posa't en contacte amb nosaltres, enviant-nos un correu a esplaigrifoll@gmail.com. T'hi esperem!

Comentaris