A colònies! Primer dia i primeres impressions...



Ja hem arribat al Molí de la Riera i els nens i nenes de l’esplai tenen moltes coses a explicar-vos. Cada dia un grup d’infants us explicaran què anem fent i us mantindran informats de tot.

...


Quan vam arribar vam deixar les motxilles i vam anar a dinar al costat d’un riu; després de dinar vam anar a mullar-hi els peus, però relliscava i molts vam quedar xops: ens ho vam passar molt bé. Després vam fer jocs a una plana i vam anar a la casa de colònies que s’havia convertit en un búnquer. Allà vam trobar el Dídac i l’alba , que ens van explicar que eren els únics supervivents d’una sèries de catàstrofes.

Ens vam presentar i vam anar a berenar. Més tard vam jugar al bosc i vam fer un taller d’un tub per enviar-nos missatges. A l’hora de sopar, vam menjar molt perquè teníem molta gana.

Després, ben abrigats i amb les lots, vam sortir a fora perquè el Dídac i l’Alba ens esperaven. Ens van explicar que havíem d’entrar a una base científica sense que les càmeres-sensors ens detectessin. Ens vam camuflar d’allò més bé! Després vam fer la pregària i en acabar vam anar a dormir.

Ens ho estem passant molt bé! I amb el soroll del riu es dorm molt bé.

Nosaltres, els Xinxetes, estem perseguint un dolent que fa pocions per assecar plantes; la Kit i la Kat són dos detectius que ens estan ajudant a atrapar-lo. De moment sospitem que el Josep Maria (l’home de la casa) és el dolent. Per cert, sóc el Quim i m’ha caigut una dent! L’he posat sota el coixí i en despertar-me he vist que el Ratoncito Pérez m’ha dut “xuxes”.

Fins demà!

Comentaris