Dimecres!


El dimecres, com cada dia, vam fer les pregàries que tractaven sobre les crisis econòmiques. El Dídac i l’Alba ens van explicar el joc del Monopoly virtual, i hi vam jugar: és un joc de negocis del segle XXII. Vàrem descobrir que la crisi econòmica va ser la causant de la guerra.

A la tarda vam convertir el Monopoly virtual en tota la casa de colònies. Una vegada acabat el joc del Monopoly, totes les propietats que havíem comprat eren parts de la casa: la piscina, el menjador, la sala gran, els lavabos i cobràvem uns diners a cada persona que volgués fer ús de les nostres propietats. Mentrestant vam crear-nos la nostra pròpia empresa i vam intentar estar als millors llocs del món empresarial. Tot i intentar vendre i fer el màxim benefici, ens vam quedar sense diners i vam veure que les crisis econòmiques són fruit de l’avarícia de la gent.

A la tarda, els Matxembrats vam estar preparant la ruta: mirant el mapa, aprenent a muntar les tendes, a fer-nos la motxilla... tot per estar ben preparats!

Els Xinxetes per la tarda vam trobar una cuinera i vam fer brotxetes de fruita pels jugadors del Barça.

Al vespre, com que plovia, vàrem veure una pel·lícula, “El Libro de la Selva”, i la majoria ens vam adormir veient-la.

Vosaltres, famílies, què ens expliqueu?

Comentaris